Alfrink college

Groep 7/8

Het Alfrink en jij

Kom naar de Open Dag

Wil je de sfeer proeven op onze school? Kom dan naar onze Open Dag op zaterdag 28 januari 2023. Laat je rondleiden door een leerling, volg proeflessen en stel je vragen aan docenten. De Open Dag duurt van 09.30 tot 13.00 uur. 
 

Download ook onze Open-Dag-app. Je vindt hierin alle informatie over de Open Dagen. Ook kun je foto’s en video’s bekijken van ons schoolgebouw en alle buitenschoolse activiteiten. Download hier de app voor Android of Apple.

“Als nieuwe leerling op het Alfrink blijf je een nachtje op school slapen tijdens onze Wendagen. We doen dit op school en niet op een kamp, zodat je meteen kunt wennen aan het gebouw. Natuurlijk vinden veel leerlingen het spannend. Sommigen worden dan heel druk, of juist heel verlegen. Dat geeft niks, we maken het voor iedereen zo leuk mogelijk. Dat vind ik ook zo mooi aan werken op het Alfrink: we zijn een hartelijke en warme school. Het voelt als een grote familie” 

Philip Hendricks, afdelingsleider onderbouw havo/vwo

Alfrink Experience: mis het niet

Wil je zelf ervaren hoe het gaat op het Alfrink College? Kom dan naar de Alfrink Experience op woensdag 15 of 22 februari 2023 en loop een middag mee! Meld je aan via AE@alfrink.nl

Meld je op tijd aan 

Wil jij volgend schooljaar naar het Alfrink College? Meld je dan op tijd aan. De inschrijving sluit op vrijdag 10 maart 2023. Meer informatie over het aanmelden vind je op onze pagina Aanmelden