Alfrink college

Groep 8

Kom kijken op school

Open Dag

Natuurlijk wil je eerste de sfeer op school komen proeven. Dat kan tijdens onze Open Dag op zaterdag 27 januari 2024. Laat je rondleiden door onze leerlingen, volg proeflessen en vraag de docenten het hemd van het lijf. We starten om 09.30 uur met lesjes voor leerlingen uit groep 7 en 8; voor ouders is er dan een apart programma. 

Download ook onze Open Dag App. Daarin vind je alle informatie over onze Open Dag en over de verschillende soorten brugklassen. Je bekijkt er foto’s en video’s van ons schoolgebouw en alle buitenschoolse activiteiten. En kijk eens rond op deze website! Je vind hier heel veel informatie over onze school.

Informatieavond voor ouders

Ouders van groep 7 en 8-leerlingen zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 25 januari 2024. We starten de avond om 19.30 uur met een presentatie over het Alfrink. Daarna kunnen ouders meer informatie over onderwerpen als digitaal onderwijs, financiën, Alfrink+, mentoraat en begeleiding en tweetalig onderwijs. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Informatieavond tto

Ben je goed in Engels en houd je van een extra uitdaging? Dan voel je je helemaal thuis op ons tweetalig onderwijs (tto). Op het Alfrink kan je tweetalig onderwijs volgen op havo/vwo-niveau en op vwo-niveau. We vertellen je er graag meer over op onze tto-informatieavond op maandag 5 februari 2024. We starten om 19.30 uur met een presentatie voor ouders; voor jou als leerling uit groep 7 of 8 is er een apart programma. Daarna kun je samen met je ouders de school verkennen en meer informatie krijgen over specifieke zaken binnen het tweetalig onderwijs. Ook kun je vragen stellen over andere onderwerpen als digitaal onderwijs en de MacBook, mentoraat en begeleiding.


 

Alfrink Experience: mis het niet

Echt ervaren hoe het er op het Alfrink aan toegaat? Kom dan naar de Alfrink Experience. Op woensdag 31 januari, 7, 14 en 28 februari 2024 starten we om 13.30 uur met een leuk programma om kennis te maken. Meld je aan via: AE@alfrink.nl.
 

Op tijd aanmelden

De inschrijvingstermijn sluit zondag 31 maart 2024. Wil je naar het Alfrink College (en dat wil je!), zorg er dan voor dat je op tijd aangemeld bent. Meer informatie over aanmelden vind je op onze pagina ‘Aanmelden’.