Open Huis

Natuurlijk wil je eerste de sfeer op school komen proeven. Dat kan tijdens ons Open Huis op zaterdag 29 januari. Laat je rondleiden door onze leerlingen, volg proeflessen en vraag de docenten het hemd van het lijf. We starten om 9.30 uur met lesjes voor leerlingen uit groep 7 en 8; voor ouders is er dan een apart programma. Om 11.00 uur kun je samen met je ouders het gebouw verkennen.

Download ook onze Open Dag App. Daarin vind je alle informatie over ons Open Huis en over de verschillende soorten brugklassen. Je bekijkt er foto’s en video’s van ons schoolgebouw en alle buitenschoolse activiteiten. En kijk eens rond op deze website! Je vind hier heel veel informatie over onze school.

Informatieavond voor ouders

Ouders van groep 8-leerlingen zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 27 januari. We starten de avond om 19.30 uur met een presentatie over het Alfrink. Daarna kunnen ouders meer informatie over onderwerpen als digitaal onderwijs, financiën, sportklas, mentoraat en begeleiding en tweetalig onderwijs. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Informatieavond tweetalig onderwijs

Ben je goed in Engels en houd je van een extra uitdaging? Dan voel je je helemaal thuis op ons tweetalig onderwijs. Op het Alfrink kan je tweetalig onderwijs volgen op havo/vwo-niveau en op vwo-niveau. We vertellen je er graag meer over op onze tto-informatieavond op maandag 7 februari. We starten om 19.30 uur met een presentatie voor ouders; voor jou als leerling uit groep 7 of 8 is er een apart programma. Daarna kun je samen met je ouders de school verkennen en meer informatie krijgen over specifieke zaken binnen het tweetalig onderwijs. Ook kun je vragen stellen over andere onderwerpen als digitaal onderwijs en de MacBook, mentoraat en begeleiding.


 

Alfrink Experience: mis het niet

Echt ervaren hoe het er op het Alfrink aan toegaat? Kom dan naar de Alfrink Experience op woensdagmiddagen in december en januari 2022.Meld je nog snel aan via: AE@alfrink.nl
 

Op tijd aanmelden

De inschrijvingstermijn sluit op dinsdag 29 maart 2022. Wil je naar het Alfrink College (en dat wil je!), zorg er dan voor dat je op tijd aangemeld bent. De intake voor de tweetalige klassen is op woensdag 16 maart 2022. De intake voor de sportklassen is op woensdag 23 maart 2022. Om voor een van deze klassen in aanmerking te komen, moet je inschrijving binnen zijn op vrijdag 11 maart 2022. Meer informatie over aanmelden vind je op onze pagina ‘Aanmelden’.