Nieuws

Diploma uitreiking vwo

Diploma uitreiking vwo

Maandag 13 en dinsdag 14 juli was het de beurt voor onze geslaagde vwo leerlingen om hun diploma op te halen. Na een ontvangst op de rode loper namen geslaagden en hun familie plaats in de aula van het Alfrink. De diploma uitreiking werd geopend door Martine Devilee, afdelingsleider van het vwo. Ze vertelde over de groei van de leerlingen en gaf ze de boodschap mee dat zij ook later bij hun eigen kern moesten blijven. En uiteraard dat ze trots was op alle geslaagden: 99%. Een prachtig percentage! Voordat de mentoren hun mentorleerlingen persoonlijk toespraken was er een luchtig intermezzo met de Alfrink quiz, gepresenteerd door Natasja Smet en Jolise Semplonius, jaarcoördinatoren van 6 vwo. De uitreiking werd afgerond met een leerlingenspeech met als thema "vrijheid". En tot slot was daar de "petjes ceremonie".
Na 15 diploma uitreikingen hebben nu alle geslaagden hun diploma in ontvangst genomen. We blikken terug op een bewogen schooljaar, zeker voor onze examenkandidaten. We feliciteren ze nogmaals en wensen ze alle geluk en succes in de toekomst en we hopen dat ze hun verhalen onder "hun eigen boom" komen vertellen.
We bedanken allen die deze diploma uitreikingen hebben mogelijk gemaakt, maar in het bijzonder de aulacommissie en Barbara Gelcich, de ontwerpster van het prachtige decor.