Nieuws

Hybride onderwijs gestart! Welkom allemaal!

Hybride onderwijs gestart! Welkom allemaal!

We zijn dinsdag 2 juni gestart met ons hybride onderwijs. We mogen onze leerlingen weer op school lesgeven en begeleiden, mits we dat op 1,5 meter doen. Wat is het weer fijn om al onze leerlingen weer te zien. Zij hebben elkaar gemist, wij hen (en zij stiekem ook ons). Gisteren zijn we begonnen met de onderbouwleerlingen met aparte ingangen per lokalenblok, handen ontsmetten en je werkplek in het lokaal schoonmaken. Een beetje onwennig met maar 9 leerlingen in een lokaal, maar dat went snel. Ook de gymlessen op het sportveld zijn weer gestart. Even weer lekker bewegen met zijn allen. Na even bijpraten zijn we weer met de lessen begonnen.
Vanaf woensdag 3 juni zijn ook onze bovenbouwleerlingen weer in het gebouw. Ook die zijn blij er weer te zijn en zijn weer lekker bezig met school. De komende weken gaan we zo onderwijs geven: lessen op school, online-lessen voor instructie en weektaken / studiewijzers.
De meeste leerlingen zijn bezig met hun voorbereiding op volgend schooljaar; sommige leerlingen moeten nog hard aan het werk om bevorderd te worden naar het volgende leerjaar, maar we hebben nog tijd. Onze leerlingen in 4 havo en 5(tvwo hebben nog een toetsweek eind juni en zijn bezig met hun voorbereiding op het eerste schoolexamen in hun examenjaar volgend jaar.
Het is goed dat we elkaar weer op school kunnen zien en kunnen lesgeven in een lokaal!