Nieuws

Info open dagen: donderdag 30/1 en zaterdag 1/2

Info open dagen: donderdag 30/1 en zaterdag 1/2

Op donderdag 30 januari organiseert het Alfrink College een informatieavond voor ouders groep 8 over onder andere ons onderwijsaanbod, onze visie, de brugklas, de buitenschoolse activiteiten en onze begeleiding. De avond start om 19.30 uur in onze aula. Na het centrale gedeelte kunt u onze informatiemarkt bezoeken.

Op zaterdag 1 februari kunnen leerlingen leuke lesjes komen volgen en is er tegelijkertijd een apart keuzeprogramma voor ouders die dat willen. De lesjes en het keuzeprogramma is van 9.30-11.00 uur.
Van 11.00-13.00 is het Open Huis voor ouders en leerlingen samen. We laten dan alle facetten van onze school zien en er is van alles te doen en te ervaren voor leerlingen. Voor ouders ook dé gelegenheid om veel te weten te komen over bijvoorbeeld de begeleiding van klas 1, ons digitaal onderwijs, onze havo/vwo brugklassen, de tweetalige stroom, de sportklassen en onze projecten bijvoorbeeld. Maar er is nog veel meer!

Komt u met de auto, dan is het handig om te parkeren bij het Lange Land ziekenhuis. Dat parkeerterrein ligt op enkele minuten lopen van het Alfrink College. U kunt bij onze receptie gratis uitrijkaarten verkrijgen voor het parkeerterrein bij het Lange Land ziekenhuis.

We hopen in u donderdag en zaterdag te ontmoeten!