Nieuws

Wendagen en introducties

Wendagen en introducties

Gisteren en vandaag waren de wendagen van klas 1. Een beetje aangepast in verband met de maatregelen rondom corona, maar zeker net zo leuk en nuttig. Twee gezellige dagen met sport, kennismaken, klassenstrijd en minilesjes. Het ijs is gebroken.
Gisteren en vandaag ook de introductie voor klas 3 aan het Noord Aa. Kennismaken met de nieuwe klas door sport, spel en samenwerken. De sfeer was ontspannen en gezellig. De leerlingen van 4 havo gingen met hun mentor lunchen en de eindexamenleerlingen vwo hebben gezellig gegeten in een restaurant. Ook de leerlingen van 5(t)vwo hebben weer even bijgepraat, waarbij lekkere hapjes niet ontbraken.

Vanaf morgen starten de lessen weer 'normaal'. Het is fijn om weer les te kunnen geven aan hele klassen. Laten we met zijn allen de corona afspraken goed naleven en elkaar rustig aanspreken als iemand er eentje vergeet. Zo houden we de school veilig. Het is wel duidelijk geworden de afgelopen dagen dat de leerlingen het weer heel fijn vinden om op school te zijn!