Op school is de mentor van uw kind de belangrijkste contactpersoon. Hij of zij zal u ook regelmatig informatie geven vanuit de school.

Houd ons op de hoogte

Heeft uw zoon of dochter iets meegemaakt dat veel indruk maakte? Of is er iets anders met uw kind? We vinden het fijn als u de mentor actief op de hoogte brengt. Hoe beter we weten wat er speelt, hoe beter we goed onderwijs kunnen bieden. De mentor en het team zetten zich hiervoor in.

 

Gesprek met de mentor

Wilt u een gesprek met de mentor van uw kind? Neem gerust contact op. In het portaal (het besloten deel van deze website) vindt u de lijst met contactgegevens van de verschillende mentoren.

Leerlingmentor en tutor

Een leerlingmentor is een leerling uit de vierde klas. Elke eerste klas heeft een eigen leerlingmentor, die de mentor helpt. De leerlingmentor (ook wel plu-leerling genoemd) kan leerlingen tips geven en vragen beantwoorden over de school. Een tutor kan jongere leerlingen helpen met vragen over huiswerk.
Vierdejaars kunnen niet zomaar leerlingmentor of tutor worden. We selecteren zorgvuldig. Ook volgen de vierdejaars die leerlingmentor of tutor willen worden eerst een speciale cursus.