Alfrink college

Ouders

Magister

Het doel van het programma Magister is het delen van informatie tussen school en ouders. In Magister kunt u het schoolwerk van uw zoon of dochter volgen. U ziet de cijfers en welk huiswerk de docenten hebben opgegeven. Ook kunt u zien wanneer uw kind afwezig is geweest op school (absent).

De gegevens in Magister gebruiken we om contact met u te houden. Zo sturen we bijvoorbeeld bijna al onze brieven digitaal. Daarvoor hebben we uw e-mailadres nodig. U kunt zelf uw e-mailadres en mobiele nummer invullen in Magister. Klik op ‘Mijn instellingen’, daarna op ‘bewerken’. Het wijst zich dan vanzelf. Krijgt u een ander mailadres of mobiel nummer? Pas het gelijk aan in Magister. Zo kunnen we u goed op de hoogte houden.

Vergeet ook niet uw e-mail adres in het portaal van onze website aan te passen.

Nieuw
e-mailadres?

Zet het in Magister en in het portaal van deze website.  

Inloggen bij Magister

Als uw kind ingeschreven is op het Alfrink College, krijgt u inloggegevens voor Magister. Vragen? Hier vindt u meer informatie over Magister. Als uw vraag niet beantwoord is, mail ons dan gerust. Magister is ook beschikbaar als (mobiele) app. U vindt de Magister-App in de AppStore (Apple/iOS) of via Google Play (Android).

Handig om te weten

Tijdens toetsweken is de cijferadministratie van Magister gesloten voor ouders. Na de toetsweek kunt u weer gewoon alle gegevens inzien. In de agenda vindt u alle toetsmomenten.