Nieuws

Open dagen

Open dagen

De komende weken staan in het teken van de open dagen.  Graag laten we leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders de komende weken onze mooie school zien. We trappen op donderdag 25 januari om 19.30 uur, af met de informatieavond voor de ouders. Inschrijven is niet nodig - de koffie staat klaar. 

Op zaterdag 27 januari is de Open Dag waar de leerlingen van groep 7 en 8 beginnen met zelf gekozen lesjes. Kom dus op tijd (09.15 uur) om je favoriete lesjes te kiezen. Na de lesjes voor de leerlingen (en het keuzeprogramma voor de ouders) is de hele school te bekijken en zijn er veel leuke activiteiten. 

Op maandag 5 februari is er een speciale informatieavond tto voor ouders en leerlingen die misschien interesse hebben in het tweetalige onderwijs op het Alfrink College. We starten om 19.30 uur

En voor leerlingen die graag een middag mee willen lopen zijn er in februari nog 3 woensdagen (7, 14 en 28 februari) waar we de Alfrink Experience organiseren. 

Op alle momenten is er parkeergelegenheid bij het HagaZiekenhuis Zoetermeer. De gratis uitrijkaarten zijn op school beschikbaar. 

Meer info hier