Inloggen portaal

Voor de eerste keer inloggen op de website?

 

Voor ouders:

U heeft van school een inlognaam gekregen voor Magister. Deze inlognaam gebruikt u hier ook.
De eerste keer dat u wilt inloggen klikt u op “Inloggen Leerlingen & Ouders” en vervolgens klikt u op “Wachtwoord vergeten”. Vervolgens vult u uw e-mailadres in en klikt op bevestigen.
Indien uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u een e-mail met een link waarmee u een wachtwoord kunt instellen. Indien wij niet uw juiste e-mailadres in onze administratie hebben staan kunt u deze laten wijzigen door een mail te sturen administratie@alfrink.nl
 

Voor leerlingen:

Jullie kunnen inloggen via de knop “Inloggen Leerlingen & Ouders”. Gebruik je leerlingnummer en wachtwoord dat je op school gebruikt voor de Wifi. Je kunt het wachtwoord wijzigen, maar alleen als je na inloggen een geldig e-mailadres invult.
 

Wachtwoord wijzigen of vergeten?

Kies "Wachtwoord vergeten". Vul vervolgens een geldig e-mailadres in en klik op bevestigen. Er wordt een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Hiermee kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld.


Voor vragen, opmerkingen of als u niet verder kan met de link ‘wachtwoord vergeten’ kunt u contact opnemen met administratie@alfrink.nl